Aisha is doktersassistente

Fantastisch: ik ben geslaagd en heb het diploma voor doktersassistente.

Ik heb nu een diploma waar ik altijd op kan terugvallen en waarmee ik kan voorzien in mijn levensonderhoud en dat van mijn kinderen. Ik heb veel tegenslagen moeten overwinnen wat mij alleen maar sterker heeft gemaakt. Ik kreeg veel hulp van mijn stagebegeleidster: maar als sterke vrouwen elkaar steunen zijn de mogelijkheden eindeloos en dat is precies wat uw stichting voor ogen heeft.

Aisha,  maart 2021

 

Acceptatie criteria

Om het geld van Stichting Neeltje eerlijk te besteden, hebben we een aantal regels opgesteld dat bepaalt of je in aanmerking komt voor een financiële bijdrage. Verder is het verlenen van een studiefonds een gunst.

Beperkingen

Er worden geen bijdragen verstrekt voor boeken, studiereizen, promoties, buitenlandse stages, kosten voor levensonderhoud, huisvesting en reiskosten.

Wanneer krijg je van Neeltje Buis een tweede kans?

Omdat onze financiële bijdrage echt bedoeld is voor doorzetters komt het eerste studiejaar niet voor vergoeding in aanmerking. Je kunt dus uitsluitend een financiële bijdrage aanvragen voor college-, les- of cursusgeld vanaf het tweede studiejaar. Wel is het mogelijk om voor vakopleidingen met een duur van maximaal 1 jaar een aanvraag in te dienen.

Ja, ik wil weten of ik in aanmerking kom!

Contact