Cency

Een tweede kans.

Doordat ik ziek werd, was het voor mij niet mogelijk om ‘gewoon’ onderwijs te volgen en omdat ook werken lastig was, kwam ik in een uitkering terecht.

Ik zocht naar een opleiding die mij uitzicht bood op een goede toekomst voor mij en mijn twee kinderen. Probleem waren de financiën: met mijn inkomen kon ik dat nooit betalen.

Gelukkig bood het Studiefonds Neeltje Buis uitkomst en kon ik mijn hbo-opleiding logopedie gewoon afmaken. En nu, nu ben ik geslaagd, kan aan het werk: eindelijk!

Cency,
Februari 2021

Acceptatie criteria

Om het geld van Stichting Neeltje eerlijk te besteden, hebben we een aantal regels opgesteld dat bepaalt of je in aanmerking komt voor een financiële bijdrage. Verder is het verlenen van een studiefonds een gunst.

Beperkingen

Er worden geen bijdragen verstrekt voor boeken, studiereizen, promoties, buitenlandse stages, kosten voor levensonderhoud, huisvesting en reiskosten.

Wanneer krijg je van Neeltje Buis een tweede kans?

Omdat onze financiële bijdrage echt bedoeld is voor doorzetters komt het eerste studiejaar niet voor vergoeding in aanmerking. Je kunt dus uitsluitend een financiële bijdrage aanvragen voor college-, les- of cursusgeld vanaf het tweede studiejaar. Wel is het mogelijk om voor vakopleidingen met een duur van maximaal 1 jaar een aanvraag in te dienen.

Ja, ik wil weten of ik in aanmerking kom!

Contact