Geslaagd!

Ik ben geslaagd!

Bij deze wil ik u informeren over de studieresultaten van afgelopen schooljaar (jaar 4).
Met blijdschap kan ik u vertellen dat ik ben geslaagd voor mijn opleiding: het diploma is binnen!
Ondanks de coronamaatregelen is het gelukt om binnen de gestelde tijd alle studieonderdelen af te ronden.
Door uw financiële ondersteuning heb ik deze opleiding met succes kunnen afronden en kan ik aan een tweede carrière beginnen.
Ik ben heel blij met de kans die ik heb gekregen deze opleiding te doen en u heeft er aan bijgedragen dat het ook financieel haalbaar was te studeren. Daar wil ik u hartelijk voor bedanken! Het is fantastisch dat er fondsen als die van u bestaan.
Ik zie de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Nogmaals dank!

Acceptatie criteria

Om het geld van Stichting Neeltje eerlijk te besteden, hebben we een aantal regels opgesteld dat bepaalt of je in aanmerking komt voor een financiële bijdrage. Verder is het verlenen van een studiefonds een gunst.

Beperkingen

Er worden geen bijdragen verstrekt voor boeken, studiereizen, promoties, buitenlandse stages, kosten voor levensonderhoud, huisvesting en reiskosten.

Wanneer krijg je van Neeltje Buis een tweede kans?

Omdat onze financiële bijdrage echt bedoeld is voor doorzetters komt het eerste studiejaar niet voor vergoeding in aanmerking. Je kunt dus uitsluitend een financiële bijdrage aanvragen voor college-, les- of cursusgeld vanaf het tweede studiejaar. Wel is het mogelijk om voor vakopleidingen met een duur van maximaal 1 jaar een aanvraag in te dienen.

Ja, ik wil weten of ik in aanmerking kom!

Contact