Ik heb een boek geschreven!

Mijn boek wordt gebruikt binnen het opleidingscentrum

Schooljaar 2021/2022 heb ik gebruik mogen maken van hulp vanuit uw fonds.
Onwijs dankbaar en blij voor deze hulp kan ik vertellen dat ik ben geslaagd. Ik heb aan het excellent programma ‘vertel eens’ heb meegedaan en een boek geschreven over mijn levenservaringen. Dit boek is zelfs uitgegeven en wordt nu gebruikt binnen het opleidingscentrum. En sinds kort heb ik ook een baan bij een GGZ-instelling en werk ik met jongeren.
Heel veel dank!
N.N.

 

 

Acceptatie criteria

Om het geld van Stichting Neeltje eerlijk te besteden, hebben we een aantal regels opgesteld dat bepaalt of je in aanmerking komt voor een financiële bijdrage. Verder is het verlenen van een studiefonds een gunst.

Beperkingen

Er worden geen bijdragen verstrekt voor boeken, studiereizen, promoties, buitenlandse stages, kosten voor levensonderhoud, huisvesting en reiskosten.

Wanneer krijg je van Neeltje Buis een tweede kans?

Omdat onze financiële bijdrage echt bedoeld is voor doorzetters komt het eerste studiejaar niet voor vergoeding in aanmerking. Je kunt dus uitsluitend een financiële bijdrage aanvragen voor college-, les- of cursusgeld vanaf het tweede studiejaar. Wel is het mogelijk om voor vakopleidingen met een duur van maximaal 1 jaar een aanvraag in te dienen.

Ja, ik wil weten of ik in aanmerking kom!

Contact