Extra zetje

Soms heb je net dat extra zetje nodig.

Lees het verhaal

Vertrouwen

Hierbij wil ik de Stichting Neeltje Buis bedanken voor het feit dat jullie mij hebben vertrouwd en mij het extra zetje hebben gegeven dat ik nodig had. Ik kan moeilijk uitdrukken wat mijn waardering en dank is voor hetgeen jullie mij hebben gegeven. Ik doel hier niet alleen op het financiële aspect maar ook op het mentale aspect.

Jullie hebben mij jullie vertrouwen gegeven en dat vertrouwen heeft er tevens voor gezorgd dat ik dit studiejaar mijn ict-opleiding succesvol heb afgerond.

 

Heb jij ook een extra zetje nodig?

Doe de online aanvraag voor de financiële tegemoetkoming samen. Uiteraard in het Nederlands. Bovendien, als de aanvraag wordt ondersteund of voorgedragen door een maatschappelijk werker, studiedecaan of iemand anders die bij de opleiding betrokken is, kan dat de toekenning veelal positief beïnvloeden.

Waar wacht je nog op?

Veelgestelde vragen over ons studiefonds

Vragen over contactgegevens en aanvraagprocedure? Vind de antwoorden op Veelgestelde vragen!

Diverse studierichtingen komen in aanmerking voor een financiële toelage. Lees hier welke.

De vergoeding die Neeltje Buis biedt bedraagt maximaal € 2.500,- per jaar met een maximum van vier jaar. Ieder jaar moet je de aanvraag opnieuw indienen samen met je behaalde studieresultaten. Lees hier meer over de aanvraag procedure.

Als je twijfelt, stuur dan toch een aanvraag in via het digitale aanvraagformulier. Zorg wel dat je de criteria goed hebt doorgenomen om teleurstellingen te voorkomen, bekijk ze hier.

Contact