Cency is geslaagd

Wil jij je studie opnieuw oppakken, maar heb je daar de financiële middelen niet voor? Neeltje Buis kan helpen!

Lees het verhaal van Cency

Een tweede kans

Doordat ik ziek werd, was het voor mij niet mogelijk om ‘gewoon’ onderwijs te volgen en omdat ook werken lastig was, kwam ik in een uitkering terecht.

Ik zocht naar een opleiding die mij uitzicht bood op een goede toekomst voor mij en mijn twee kinderen. Probleem waren de financiën: met mijn inkomen kon ik dat nooit betalen.

Gelukkig bood het Studiefonds Neeltje Buis uitkomst en kon ik mijn hbo-opleiding logopedie gewoon afmaken. En nu, nu ben ik geslaagd, kan aan het werk: eindelijk!

Cency,
Februari 2021

Net als Cency ook een tweede kans op onderwijs?

Doe de online aanvraag voor de financiële tegemoetkoming samen. Uiteraard in het Nederlands. Bovendien, als de aanvraag wordt ondersteund of voorgedragen door een maatschappelijk werker, studiedecaan of iemand anders die bij de opleiding betrokken is, kan dat de toekenning veelal positief beïnvloeden.

Waar wacht je nog op?

Veelgestelde vragen over

Vragen over contactgegevens en aanvraagprocedure? Vind de antwoorden op Veelgestelde vragen!

Diverse studierichtingen komen in aanmerking voor een financiële toelage. Lees hier welke.

De vergoeding die Neeltje Buis biedt bedraagt maximaal € 2.500,- per jaar met een maximum van vier jaar. Ieder jaar moet je de aanvraag opnieuw indienen samen met je behaalde studieresultaten. Lees hier meer over de aanvraag procedure.

Als je twijfelt, stuur dan toch een aanvraag in via het digitale aanvraagformulier. Zorg wel dat je de criteria goed hebt doorgenomen om teleurstellingen te voorkomen, bekijk ze hier.

Contact