Veelgestelde vragen

Met veel vragen kunnen we je direct online helpen. Hier vind je de antwoorden of de meest voorkomende vragen.

Bekijk de vragen

Veelgestelde vragen: Studiebeurs

Heb je vroeger om wat voor reden dan ook je studie afgebroken? En wil je als volwassene weer terug naar de schoolbanken? Maar ontbreken de financiële middelen? Geen nood! Misschien kan Neeltje Buis je helpen met een studiefonds. Stichting Neeltje Buis biedt volwassenen onder bepaalde voorwaarden financiële ondersteuning. Dus ben je ouder dan 18 en de 55 nog niet gepasseerd, kijk dan verder op deze site. En ontdek of je in aanmerking komt voor een studiebeurs.

Als volwassene misschien spijt dat je je studie hebt afgebroken? En toe aan nieuwe kansen op de arbeidsmarkt? En nu tijd om te studeren? Alleen, je hebt geen geld genoeg om je studie af te maken? Kijk eens verder op deze site, want misschien kunnen we je helpen. Stichting Neeltje Buis biedt volwassenen een studiebeurs. Uiteraard onder bepaalde voorwaarden.

Heb je vroeger om wat voor reden dan ook je studie afgebroken? En wil je als volwassene weer terug naar de schoolbanken? Maar ontbreken de financiële middelen? Geen nood! Misschien kan Neeltje Buis je helpen met een studiebeurs. Stichting Neeltje Buis biedt volwassenen onder bepaalde voorwaarden financiële ondersteuning. Dus ben je ouder dan 18 en de 55 nog niet gepasseerd, kijk dan verder op deze site. En ontdek of je in aanmerking komt voor een studiebeurs.

Er zijn vele vormen van studiefinanciering. Hier vind je sites voor info over de studiebeurs:

Contact